Aanbrengen Exclusion Flaps

Bij dit project gaat er in de toekomst worden gewerkt aan de verduurzaming van het gebouw. Een goed initiatief  om energie te besparen. Één van de plannen is om de muren te isoleren. Doordat in het gebouw verschillende verblijfplaatsen van vleermuizen zijn vastgesteld in de spouwmuren, moest men er eerst zeker van zijn dat tijdens de isolatiewerkzaamheden er geen vleermuizen van het gebouw gebruik maakten. Hiervoor zijn de zogenoemde exclusion flaps aan het gebouw gemonteerd. Op deze manier kunnen de vleermuizen na hun winterslaap nog wel uit het gebouw maar kunnen zij vervolgens niet weer terug de spouwmuren in. 

Bij zo’n project moeten er ook voorzieningen voor de vleermuizen worden aangebracht waar de vleermuizen (tijdelijk) in kunnen verblijven. Dit kan in de vorm van paaltops of het aanbrengen van verblijfplaatsen in de vorm van nestkasten op locaties waar geen werkzaamheden worden uitgevoerd. Ook dit kan Jivo zorgeloos voor u regelen. Wij fabriceren en plaatsen de verblijven op een ecologisch verantwoorde manier. Onze zelf gefabriceerde  nestkasten zijn zeer duurzaam en gemaakt van verantwoorde producten waarbij kwaliteit en levensduur  zo goed mogelijk zijn en ecologische impact zo klein mogelijk.

Meer Jivo Projecten

Vleermuisverblijf

Vleermuisverblijf Tiel

In Tiel hebben we een vleermuisverblijf gerealiseerd op een industrieterrein langs het Amsterdam-Rijnkanaal.

Mitigatie & Compensatie Voorzieningen

Vleermuisvoorzieningen Deventer

In Deventer hebben we verschillende verblijfplaatsen voor vleermuizen geplaatst. Aan het dak van deze flat hebben we op de constructie vleermuiskasten geplaatst. In de wijk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven door middel van onze nieuwsbrief?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op