Over ons

Samen maken we de wereld een stukje groener

Een samenwerking tussen...

Jivo Natuur- & Cultuurtechniek is een samenwerking tussen Gijs Jissink en Bas voerman. Bas heeft een ecologisch adviesbureau; Ecochore Natuurtechniek en is reeds geruime tijd, sinds 1997, actief binnen de “groene ruimte”. We houden ons in hoofdzaak bezig met soort(verspreidings)karteringen, monitoring, ecologische begeleiding, natuurontwikkeling en -beheer, lanschapsontwikkeling en landschappelijke inpassing van ruimtelijke projecten.

Gijs Jissink heeft een hoveniersbedrijf; Jissink Hoveniers wat al ruim 35 jaar een vooruitstrevend familiebedrijf is. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Door de verscheidenheid aan expertise binnen ons team realiseren we droomtuinen voor onze klanten. Als hoveniersbedrijf bieden wij het gehele pakket: ontwerp, aanleg én onderhoud. Het team bestaat uit 8 gedreven werknemers die elk project met volle inzet aangaan. De werknemers van beide bedrijven zijn inzetbaar voor Jivo, waardoor in korte tijd veel mankracht inzetbaar is om projecten op te pakken en af te ronden.

Duurzaam

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid, behoud en versterking van de kwaliteit van natuur en landschap. We zorgen ervoor dat onze ecologische voetafdruk tijdens werkzaam-heden zo klein mogelijk is

Samenwerking

Het zit in ons DNA om de samenwerking met anderen op te zoeken. We ontstonden niet voor niets uit een samenvoeging van meerdere disciplines die werkzaam zijn in het “groen”.

veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn in bezit van een VCA-certificaat.

Staan voor kwaliteit en toewijding

Een langdurige samenwerking

Doordat wij samen een onderneming zijn gestart hebben wij onze expertises gebundeld. Jivo is in 2019 opgericht, echter stamt onze samenwerking van ver terug in de tijd. Bas is als zaterdagmedewerker gestart bij Klaas-Sirp Jissink (mede-eigenaar Jissink Hoveniers) vanaf dat moment zijn Gijs en Bas samenwerkend door het leven gegaan. Door de komst van Jivo kunnen opdrachten geïntegreerd uitgevoerd worden. Doordat alle vakbekwaamheids-gebieden samengevoegd zijn kunnen projecten door 1 bedrijf uitgevoerd worden

Maak kennis met ons team

De gezichten achter Jivo

Ons vaste team zet zich dagelijks in om mens en natuur in evenwicht te krijgen en te houden.

Bas Voerman

Eigenaar, Senior Ecoloog, Vleermuisexpert

Gijs Jissink

Eigenaar, Chef uitvoer, calculator

Floris

Ecoloog

Annelot

Ecoloog

Jesper

Hoofd Grondverzet, Kraanmachinist, Voorman

Mike

Medewerker uitvoering

Teun

Productontwikkelaar

Kirsten

Officemanager

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op