Vleermuisverblijf

Wanneer er bij plannen mogelijk winter- en/of zomerverblijven van vleermuizen op de schop gaan, zijn hier passende maatregelen noodzakelijk. Dit soort plannen zijn maatwerk en afhankelijk van de daadwerkelijk werkzaamheden zal hier op moeten worden geageerd. Wij kunnen zogenoemde winterverblijfplaatsen voor u, uw bedrijf of voor overheidsinstanties realiseren.

Wij zijn pioniers op het gebied van winterverblijven voor vleermuizen en hebben de nodige ervaringen in huis. Onze vleermuisexpert (Bas Voerman) weet wat er nodig is, ontwerpt zelf en stuurt aan bij uitvoering. Het gehele proces kunt u in handen leggen van Jivo en wij zorgen voor het allerbeste resultaat.

Meer Jivo Projecten

Ecologische Projectondersteuning

Oude gemeentehuis Wijchen

De gemeente Wijchen wil het oude gemeentekantoor slopen. Dit heeft als doel een kwaliteitsimpuls te geven aan het centrum van Wijchen. Door de sloop ontstaat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven door middel van onze nieuwsbrief?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op