Vleermuisverblijf

Wanneer er bij plannen mogelijk winter- en/of zomerverblijven van vleermuizen op de schop gaan, zijn hier passende maatregelen noodzakelijk. Dit soort plannen zijn maatwerk en afhankelijk van de daadwerkelijk werkzaamheden zal hier op moeten worden geageerd. Wij kunnen zogenoemde winterverblijfplaatsen voor u, uw bedrijf of voor overheidsinstanties realiseren.

Wij zijn pioniers op het gebied van winterverblijven voor vleermuizen en hebben de nodige ervaringen in huis. Onze vleermuisexpert (Bas Voerman) weet wat er nodig is, ontwerpt zelf en stuurt aan bij uitvoering. Het gehele proces kunt u in handen leggen van Jivo en wij zorgen voor het allerbeste resultaat.

Meer Jivo Projecten

Ecologische Projectondersteuning

Nieuwe verblijfplaatsen en nestgelegenheden Dieren

De verduurzaming van Nederland is in volle gang. Om CO2 te reduceren worden jaarlijks veel woningen verduurzaamd. Bij verduurzaming of planmatig onderhoud van woningen komen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven door middel van onze nieuwsbrief?

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op